Copyright © 2009 Formatia Romantic. Toate drepturile rezervate.
Blogul Formatiei Romantic
Servicii:
           Partea financiara este acoperita conform legii prin contract de colaborare si factura fiscala la solicitarea clientului.

        
Prestatii live īn cadrul petrecerilor private sau corporate, punānd la dispozitia dumneavoastra un repertoriu vast care acopera o gama larga de stiluri muzicale de unde puteti alege melodii pe care oricānd le ascultati cu placere. Diversitatea melodiilor cāt si a genurilor din care acestea fac parte permite formatiei Romantic sa se adapteze cu succes preferintelor si exigentelor dumneavoastra, experienta dobāndita pe parcursul anilor ajutāndu-i sa ofere calitate si seriozitate in toate proiectele in care sunt implicati.
 
                   
         Sonorizare cu aparatura de ultima generatie deoarece muzica de calitate trebuie sa fie produsa cu instrumente si echipamente de calitate. Experienta acumulata de-a lungul anilor precum si sutele de clienti multumiti recomanda Formatia Romantic  ca fiind o formatie cu un sound foarte bun ce  poate  garanta o sonorizare cu componente de marca, cum ar fi
DYNACORD, YAMAHA, SELMER si  SHURE.            

         Va putem oferi consultanta īn realizarea oricarui tip de eveniment: nunta, botez, zi de nastere, zi onomastica, banchet, etc.
Acasa Biografie Audio Video Foto Discografie Repertoriu Servicii Contact Blog